Projekt Obnovi fasadu

PUPPIS je stručni suradnik na projektu OBNOVI FASADU čiji je nositelj tvrtka Lasselsberger-Knauf iz Đurđevca. Navedeni projekt nastao je s ciljem pružanja kompletnih informacija i savjeta građanima RH za obnovu fasada. Vladimir Kanić je održao u svrhu predstavljanja i promocije navedenog projekta stručno predavanje na temu ciljeva projekta, aktualne situacije sa energetskom obnovom u RH, razvojnih ciljeva projekta i predstavljanja partnera projekta.

01/03/2015

Vladimir Kanić održao je u mjesecu veljači 9 stručnih predavanja u sklopu predstavljanja projekta OBNOVI FASADU u Dubrovniku, Splitu, Zadru, Rijeci, Puli, Koprivnici, Čakovcu, Varaždinu i Zagrebu. Na predstavljaju projekta širom Hrvatske bilo je nazočno preko 300-njak zainteresiranih privrednih subjekata, od izvođača radova, arhitekata, upravitelja zgrada, energetskih certifikatora do trgovina građevnim materijalom. Najviše interesa posjetitelji prezentacija pokazali su za aktualne natječaje i LBK toplinsko-fasadne pakete koji se posebno kreirani za projekte energetske učinkovitosti stambenog fonda. Nakon prezentacija širom Hrvatske, projektni tim nastavio je sa stručnim prezentacija kod ovlaštenih prodajnih mjesta i certificiranih izvođača radova.

16/04/2015

U organizaciji Gospodarske inicijative „ZA PRIGORJE“, dana 16.04.2015. sudjelovali smo na Javnoj tribini pod nazivom   „Kako do bespovratnih sredstva za energetsku obnovu obiteljskih kuća ?“. Javna tribina održana je u gradskoj vijećnici Sv. Ivana Zeline pred preko 90 posjetitelja. Projektni tim OBNOVI FASADU prezentirao je projekt  koji okuplja  60-tak certificiranih izvođača radova iz cijele Hrvatske, kao i preko 50-tak trgovačkih kuća koje su ovlaštena prodajna mjesta, te  partnere na projektu, nositelj projekta i hrvatski proizvođač toplinsko-fasadnih sustava Lasselsberger-Knauf, Sberbank, i renomirane proizvođače komponenti za toplinsko-fasadne sustave, Knauf Insulation, Kemenović  i EJOT.

Puppis u suradnji sa svojim partnerima na projektu  OBNOVI FASADU planira narednih 10-tak javnih tribina za građanstvo, kako bi građane informirali o prednostima energetske obnove obiteljskih kuća. Osim komercijalne funkcije, navedeni projekt ima i savjetodavnu funkciju, pa stoga smo spremni na poziv građana širom Hrvatske održati stručne prezentacije.

07/10/2015

Održana prezentacija projekta OBNOVI FASDAU kod ključnog partnera tvrtke Lasselsberger-Knauf,   ovlaštenog  prodajnog mjesta  PROFI BAUCENTAR. Pred 20-tak polaznika prezentacije stručni tim projekta  OBNOVI FASADU prezentirao je osnovne ciljeve projekta, realizirane aktivnosti, LBK pakete i primjenu   LBK toplinsko-fasadnih sustava u praksi. Stručni suradnik na projektu, Vladimir Kanić, upoznao je prisutne sa ciljevima projekta, dosadašnjim aktivnostima i planovima za budući perio

12/04/2017

Dana 11.04.2017. na poziv Hrvatske gospodarske komore, Županijske komore Koprivnica, održan je stručni skup u Đurđevcu za Strukovnu grupaciju građevinske industrije, projektanata i arhitekata. Navedeni stručni skup okupio je 20-tak izvođača radova i projektanata s ciljem informiranja građevinske industrije o aktualnim projektima energetske obnove u Republici Hrvatskoj. Domaćin stručnog skupa bila je tvrtka LASSELSBERGER-KNAUF iz Đurđevca koja je aktivni sudionik energetske obnove kroz projekt „Obnovi fasadu“. Vladimir Kanić održao je predavanje o aktualnim projektima energetske učinkovitosti u RH, te je posebno istaknuo aktualne natječaje koji se odnose na sufinanciranje troškova energetske obnove višestambenih zgrada i javnih objekata u našoj zemlji.