Najviši standardi poslovanja

PUPPIS  je tvrtka koja iskustvom i kompetencijama preko 18 godina svojim klijentima pruža potporu u ostvarenju postavljenih poslovnih ciljeva. Specijalizirani za savjetovanje u domeni upravljanja, vođenja te marketinga i prodaje. PUPPIS  za svakog klijenta predstavlja produženu ruku vlastitog tima. Cjelovit i individualan pristup, dinamičan uvid u specifičnosti pojedinih branši, dugogodišnje iskustvo poslovnih savjetnika, inovativan pristup u rješavanju poslovnih prepreka  čine temelj poslovanja PUPPIS-a.

PUPPIS preuzimajući savjetodavnu ulogu u  Vašoj tvrtki postaje dio Vašeg tima u potpunosti usmjeren ka ostvarivanju strateških i operativnih ciljeva. Shvaćajući delikatnost samog odnosa, u kojemu je neophodno povjerenje između klijenta i savjetnika, PUPPIS  je član Hrvatske udruge poslovnih savjetnika, te potpisnik “Kodeksa etike u poslovanju” pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, kao i član Grupacije konzultanata za gospodarstvo pri Županijskoj komori Rijeka. Na ovaj način smo prihvatili obvezu djelovanja u skladu s načelima odgovornosti, istinitosti, učinkovitosti, transparentnosti, kvalitete, postupanja u dobroj vjeri i poštovanja dobrih poslovnih običaja prema poslovnim partnerima, poslovnom i društvenom okruženju te vlastitim zaposlenicima.

Vladimir Kanić, vlasnik i poslovni savjetnik, je također član HUPUP – Hrvatske udruge profesionalaca u prodaji, kao i Grupacije konzultanata za gospodarstvo pri Županijskoj komori Rijeka, te član Hrvatskog društva za kvalitetu i Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ).

Naš tim

PUPPIS okuplja stručne savjetnike iz domene prodaje, organizacije poslovanja i marketinga, te svojim znanjem i kompetencijama pružamo našim klijentima visokoprofesionalnu uslugu poslovnog savjetovanja. Prema potrebama naših klijenata formiramo projektne timove sastavljene od stručnih savjetnika, te tako se maksimalno prilagođavamo potrebama i specifičnostima naših klijenata.